Examens + Wisselbeker 2015

Scroll down to content

Maandag 30 november en dinsdag 1 december zijn er kupgraad examens afgenomen. Iedereen heeft hard getraind en heel goed gepresteerd. De examens zijn zeer goed verlopen. Allemaal gefeliciteerd met het behalen van jullie kup graad!

De jaarlijkse wisselbeker wordt toegekend aan een taekwondoka die in het betreffende jaar op bijzondere wijze heeft bijgedragen aan taekwondo, of een prestatie heeft geleverd die bijzondere waardering of aanmoediging verdient. De wisselbeker gaat dit jaar naar Lucas van der Boogerd.

Allemaal van harte gefeliciteerd!

De volgende personen zijn geslaagd.

10e kup – 1 gele slip
– Nikita van der Staaij

9e kup – 2 gele slippen
– Emma Erm Salome
– Aeden Klos
– Anna-Sibel Teberik
– Rosanna Briede
– Armaan Raja
– Aafaaq Raja

8e kup – Gele Band
– Meindert Miedema

8e kup – 1 groene slip + wisselbeker!
– Lucas van der Boogerd

kidsTKDMeindert

%d bloggers liken dit: