De Stichting
Stichting International Taekwondo (Cho-Gé) is in 1993 opgericht met als doel het bevorderen van het Taekwondo (ITF). Door middel van trainingen, stages, clubwedstrijden en examens wil de stichting een bijdrage leveren ter bevordering van het Taekwondo.

Onze sensei
Onze Sahyun Nim Jan Simons is een hoog gekwalificeerde instructeur (7e Dan Taekwondo, 4e Dan Hapkido) die vele nationale en internationale erkenningen in Taekwondo (ITF) en Hapkido (IHF) geniet.
Door deze hoge kwalificaties en jarenlange ervaring is Jan Simons bevoegd om Dan-examens (zwarte band) af te nemen. Het behoeft geen uitleg dat wij als sporters daar zeer veel baat bij hebben.

Jan Simons is een leerling van de Koreaanse instructeur Park Yong Soo, die in de jaren ’60 les gaf in Nederland. Grootmeester Park (9e dan Taekwondo) was één van de instructeurs die door Generaal Choi Hong Hi was uitgezonden om Taekwondo te promoten in de wereld.

Stichting International Taekwondo richt zich op de beoefening van het traditionele Taekwondo (ITF), Hapkido (IHF) en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Er zijn trainingen voor de jeugd en volwassenen.

%d bloggers liken dit: